hirdetés
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
A hókifli mindig különleges helyet foglal el a szívemben, hiszen nagymamám régi receptje alapján készítem el minden alkalommal. Gyerekkoromban, mikor a hideg téli napokon összeült a család, nagyi mindig előrukkolt ezzel a finomsággal, ami azóta is a családi ünnepek elmaradhatatlan része. Bár sokáig elállna, nálunk sosem tart sokáig, hiszen az első falat után mindenki rögtön rákap!
Ajánló: 12 retro sütemény nagymamám receptes könyvéből, ami örök kedvenc marad
Hozzávalók (kb. 30 darabhoz):
- 25 dkg margarin
- 30 dkg liszt
- 7 evőkanál víz
- 1/2 evőkanál 20%-os ecet
- Egy csipet só
Töltelékek:
- Mákos, diókrémes vagy szilvalekváros, ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!