Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám mindig ezt készítette a leves mellé – nagyon olcsó és egyszerű

Nagymamám mindig ezt készítette a leves mellé - nagyon olcsó és egyszerű
hirdetés

Elkészítés:

Egy nagyobb tálban keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Ezután adjuk hozzá a kefirt, és gyúrjunk belőle közepesen lágy tésztát.

Ha szükséges, lisztezzük be enyhén a munkafelületet, és nyújtsuk a tésztát kb. 1 cm vastagra. Ezt követően vágjuk tetszőleges formákra, például négyzetekre vagy téglalapokra.

Hevítsünk olajat egy serpenyőben, és süssük aranybarnára a tésztadarabokat mindkét oldalon. Ha elkészült, papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felitassuk. Melegen, frissen kínáljuk – különösen finom krumplileves mellé!

    Ajánló: 12 retro sütemény nagymamám receptes könyvéből, ami örök kedvenc marad

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!