Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám mindig ezt készítette a leves mellé – nagyon olcsó és egyszerű

Nagymamám mindig ezt készítette a leves mellé - nagyon olcsó és egyszerű
hirdetés

Nagymamám mindig ezt készítette a leves mellé – nagyon olcsó és egyszerű

Gyermekkorom egyik emlékezetes íze ez az egyszerű, de nagyszerű krumplis csoda, amit mindig krumplileves mellé kaptunk a nagymamámtól. A ropogós, lágy belsejű falatokat sokszor kenyér helyett ettük a leves mellé. A recept nem tartalmaz mást, csak néhány alapvető hozzávalót: lisztet, szódabikarbónát, sót és kefirt. Próbáld ki, és repüljetek vissza az időben!

Ajánló: Kakaspörkölt készült estére nálunk, mennyei finom lett

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • 1/2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1/2 teáskanál só
  • 2 dl kefir
  • olaj a sütéshez

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!