Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!
Lassan végre elérkezik a kocsonya ideje, de én már most is készítem. A kocsonya igazi téli kedvenc, és nemcsak finom, de nagyon egészséges is.
Amikor húst eszünk, testünk számára nehéz feladat megemészteni egyszerre a zsírt és a fehérjét. Ezért érezhetjük magunkat telítve, fáradtnak közvetlenül egy nagyobb étkezés után, mert rengeteg energiát kell a szervezetnek fordítania a hús lebontására.
Ez is érdekelhet: Egy kis pihe puha sült oldalas készült nálunk
A szakértők szerint azonban sokkal könnyebb a gyomor számára a sertéshús kocsonya formájában való fogyasztása, mivel ez kevésbé terheli meg az emésztőrendszert. Míg régebben azt gondolták, hogy a kocsonya nehéz étel, mára bebizonyosodott, hogy épp ellenkezőleg: egészséges és könnyebben emészthető.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!