Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!
hirdetés

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!

Lassan végre elérkezik a kocsonya ideje, de én már most is készítem. A kocsonya igazi téli kedvenc, és nemcsak finom, de nagyon egészséges is.

Amikor húst eszünk, testünk számára nehéz feladat megemészteni egyszerre a zsírt és a fehérjét. Ezért érezhetjük magunkat telítve, fáradtnak közvetlenül egy nagyobb étkezés után, mert rengeteg energiát kell a szervezetnek fordítania a hús lebontására.

Ez is érdekelhet: Egy kis pihe puha sült oldalas készült nálunk

A szakértők szerint azonban sokkal könnyebb a gyomor számára a sertéshús kocsonya formájában való fogyasztása, mivel ez kevésbé terheli meg az emésztőrendszert. Míg régebben azt gondolták, hogy a kocsonya nehéz étel, mára bebizonyosodott, hogy épp ellenkezőleg: egészséges és könnyebben emészthető.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!