hirdetés
Mindenki elkéri tőlem ennek a 20 perces almás pitének a receptjét, mert annyira nagyon finom
Régi nagy kedvencünk! Az almás pite egy közkedvelt és hagyományos sütemény nálunk, amit mindig öröm számomra elkészíteni és és még nagyobb öröm megenni. Ez a recept annyira finom, omlós tésztával és ízletes, fűszeres almás töltelékkel varázsolja el azt, aki megkóstolja. A fahéj és a dió együtt még különlegesebbé teszi ezt a mennyei finomságot. A tészta pihentetése és az alma gondos előkészítése után már csak a sütés marad hátra, ami szerencsére nagyon egyszerű. Az eredmény pedig egy aranybarnára sült, isteni almás pite, ami biztosan hamar el fog fogyni a te családodban is.
Receptajánló: Belül vajpuha, kívül ropogós csülök pékné módra, mindig így készítem
HOZZÁVALÓK AZ ALMÁS PITÉHEZ:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 1 csom vaníliás cukor
- 1 csom sütőpor
- 2 db tojás
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!