Így folytattam a töltött kenyeret
Úgyhogy előkaptam a kacsasütő jénait és abba próbáltam belegyömöszölni az egész kenyeret. Természetesen tettem alá sütőpapírt, nehogy megégjen a kenyér alja, mert az nélkül 100%, hogy megégett volna, én pedig nem szeretem az égett ételeket.
Ezt olvastad már? Zalai kelt rétes recept, ahogy a mami csinálta
A kenyér tetejére, hogy ne legyen olyan száraz reszeltem még egy kis vajat, majd sajtot és frissen vágott petrezselyemmel megszórtam. Szerencsére a sajtot akciósan meg tudtam venni a közeli kis boltban, így bőven tudtam rá rakni.
Ennyi ideig sütöttem
A jénai tetejét ráraktam és sütöttem kb. 20-25 percet (szerintem ha kisebb a kenyér elég akkor 15-20 perc is), majd a tető nélkül még 15 percet, hogy a sajt piruljon egy kicsit. Szép nagy adag lett belőle, teljesen elkápráztattam a fiúkat vele.
Ajánlott: Őzgerinces sajtos csirkemell recept, nagyon finom tud lenni