ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Minden jóval töltött kenyér, amit nyugdíjas korom óta imádok

hirdetés

Így folytattam a töltött kenyeret

Úgyhogy előkaptam a kacsasütő jénait és abba próbáltam belegyömöszölni az egész kenyeret. Természetesen tettem alá sütőpapírt, nehogy megégjen a kenyér alja, mert az nélkül 100%, hogy megégett volna, én pedig nem szeretem az égett ételeket.

Ezt olvastad már? Zalai kelt rétes recept, ahogy a mami csinálta

A kenyér tetejére, hogy ne legyen olyan száraz reszeltem még egy kis vajat, majd sajtot és frissen vágott petrezselyemmel megszórtam. Szerencsére a sajtot akciósan meg tudtam venni a közeli kis boltban, így bőven tudtam rá rakni.

Ennyi ideig sütöttem

A jénai tetejét ráraktam és sütöttem kb. 20-25 percet (szerintem ha kisebb a kenyér elég akkor 15-20 perc is), majd a tető nélkül még 15 percet, hogy a sajt piruljon egy kicsit. Szép nagy adag lett belőle, teljesen elkápráztattam a fiúkat vele.

Ajánlott: Őzgerinces sajtos csirkemell recept, nagyon finom tud lenni

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!