Ha az ajika elkészült, a lehetőségek végtelenek. Próbálja ki egy ropogós kenyérszelet megkenésére, a következő grillezés ízletes feltétjeként, vagy akár tésztasalátába is keverheti, hogy még finomabb ízeket kapjon. Akár húsokat grillez, akár vegetáriánus ételeket készít, a zöld ajika minden nyári konyhában megváltoztatja az ízvilágot.
Elkészítése, bár egyszerű, behoz egy darabot a grúz és abház kultúrákból otthonunkba, és minden étkezést különlegessé tesz. Legyen szó családi vacsoráról vagy különleges alkalmakról, a zöld ajika kedvencnek ígérkezik. Akkor minek várni? Merüljön el az ajika frissességében, és élvezze az ízeket!
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik