ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Király-torta, a hétvégi diós, csokoládékrémes csoda!

Király-torta, a hétvégi diós, csokoládékrémes csoda!
hirdetés

Így készítsd el a királyi tortát:

1. Első körben egy átlagos méretű tálban keverjük össze a lisztet 20 dkg tejföllel, egy pohár cukorral, a szódabikarbónával, majd adjuk hozzá a sűrített tej felét és egy evőkanál kakaót is.

Ezt is érdemes elolvasnod: Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani

2. Miután alaposan összekevertük az előző pontban leírtakat, és öntsük a masszát a megfelelő sütőedénybe, majd előmelegített sütőben, 200 fokon süssük körülbelül 40 percen keresztül. Egy fogpiszkálóval ellenőrizhetjük, hogy készen van-e. Úgy tudjuk ellenőrizni, hogy beleszúrjuk, és ha könnyedén kihúzhatjuk, akkor megsült.

3. És nézzük csak, a torta tésztája ezennel kész, hűtsük ki és vágjuk két egyenlő részre. Várjuk meg amíg rendesen kihűl, mert csak úgy lesz jól vágható.

Ajánlott: Hatlapost készítettem dupla adagban, még így is gyorsan elfogyott

4. A következő lépésben a krémet készítjük el a tortához, ez fogja megadni a jó kis királyi ízt neki. Ehhez először 200 gramm vajat megolvasztunk, hozzáadjuk a főtt sűrített tejet és alaposan összekeverjük, egészen addig kell keverni, míg egy puha krémes masszát nem kapunk.

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!