Így készítsd el a királyi tortát:
1. Első körben egy átlagos méretű tálban keverjük össze a lisztet 20 dkg tejföllel, egy pohár cukorral, a szódabikarbónával, majd adjuk hozzá a sűrített tej felét és egy evőkanál kakaót is.
Ezt is érdemes elolvasnod: Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani
2. Miután alaposan összekevertük az előző pontban leírtakat, és öntsük a masszát a megfelelő sütőedénybe, majd előmelegített sütőben, 200 fokon süssük körülbelül 40 percen keresztül. Egy fogpiszkálóval ellenőrizhetjük, hogy készen van-e. Úgy tudjuk ellenőrizni, hogy beleszúrjuk, és ha könnyedén kihúzhatjuk, akkor megsült.
3. És nézzük csak, a torta tésztája ezennel kész, hűtsük ki és vágjuk két egyenlő részre. Várjuk meg amíg rendesen kihűl, mert csak úgy lesz jól vágható.
Ajánlott: Hatlapost készítettem dupla adagban, még így is gyorsan elfogyott
4. A következő lépésben a krémet készítjük el a tortához, ez fogja megadni a jó kis királyi ízt neki. Ehhez először 200 gramm vajat megolvasztunk, hozzáadjuk a főtt sűrített tejet és alaposan összekeverjük, egészen addig kell keverni, míg egy puha krémes masszát nem kapunk.
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!