Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Kiderült a legszaftosabb rakott krumpli titka, én már csak így készítem

Kiderült a legszaftosabb rakott krumpli titka, én már csak így készítem
hirdetés

Elkészítés:

A krumplit alaposan mossuk meg, majd főzzük közepesen puhára. Hűtsük ki. A tojásokat főzzük keményre, majd hűtsük ki. A kolbászt vágjuk karikákra, a krumplit és tojásokat hámozzuk meg és karikázzuk fel. A sajtot reszeljük le. A tepsi aljára helyezzük a krumpli felét, kenjük rá a tejfölt, szórjuk meg a sajttal, majd helyezzük rá a tojást és a kolbászt. Végül zárjuk le a maradék krumplival, és szórjuk rá a maradék sajtot.

Süssük előmelegített sütőben 200 fokon 25-30 percig, amíg a sajt aranybarnára pirul.

Szilvásgombóc recept, már évek óta nem csináltam

Nyíregyházi módszer: Szabolcsban így teszik el a szőlőt télire, tanuld meg te is a trükköt!

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!