hirdetés
Kelkáposzta főzelék készült nálunk, ennél nincs is finomabb
A kelkáposzta-főzelék egyszerű hozzávalókból készül, mégis csodás, ha jól készítjük el. A trükk a ehhez egy kis odafigyeléssel könnyedén elérhető. Ezzel a recepttel a kelkáposzta roppanós marad, a burgonya pedig tökéletesen puha lesz, miközben a fokhagymás-paprikás rántás krémes, gazdag ízt ad neki. Bár van benne egy kis „macera”, de megéri!
Hozzávalók:
- 80 dkg kelkáposzta
- 40 dkg főzni való krumpli
- 1 kk köménymag (ízlés szerint akár több)
- Só
- 4 gerezd fokhagyma (kevesebb is lehet, ha enyhébbre vágysz)
- 4 ek étolaj vagy zsiradék
- 3 ek liszt
- 2 kk pirospaprika
- Sok frissen őrölt bors
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!