Csokoládés-vajas öntet elkészítése:
A vajat, cukrot, kakaóport, lisztet, tejet és rumot egy lábasban összefőzzük, amíg sűrű csokoládéöntetet nem kapunk.
A piskóta összeállítása:
A sütőpapírral együtt hagyjuk kihűlni a piskótát kb. 20 perc alatt. Fordítsuk édesmorzsás felületre, húzzuk le róla a sütőpapírt, majd tegyük vissza rá, és fordítsuk vissza a piskótát. Kenjük meg a vaníliás krémmel, és szórjuk meg dióval vagy mazsolával ízlés szerint. Tekerjük fel óvatosan a sütőpapír segítségével, és papírral együtt tegyük a hűtőbe pár órára, vagy ideális esetben egy éjszakára.
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik