Így lesz mindig tökéletes a muffinod – Ezt a 8 titkot ismerned kell
A muffin az egyik legegyszerűbb sütemény, amit szinte lehetetlen elrontani – legalábbis elsőre így tűnik. De mi van akkor, ha mégsem lesz olyan, mint ahogy elképzeltük? Az alábbi alapszabályok betartásával garantált a siker, és a végeredmény minden várakozást felülmúl!
Ajánló: 10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban
1. Keverd külön a nedves és száraz hozzávalókat!
A nedves alapanyagokat, például a tojást, a cukrot és a tejet egy külön tálban keverd össze. A száraz hozzávalókat, mint a liszt és a sütőpor, szintén külön készítsd elő. A két keveréket fokozatosan, szitálva elegyítsd, és csak addig dolgozd össze, amíg a liszt már nem látszik – így lesz a tészta tökéletes állagú.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!