Tippek a tökéletes tócsni elkészítéséhez:
Mindig nyers zöldséget használj!
Akár krumpliból, akár cukkiniből készíted, fontos, hogy a zöldséget nyersen reszeld le, majd jól nyomkodd ki belőle a nedvességet. Ezután add hozzá a tojást, fűszereket és egy kevés lisztet, és már kezdheted is a sütést.
Hatlapost készítettem dupla adagban, mert mindig villámgyorsan elfogy
Fűszerezés – ne félj a karakteres ízektől!
A krumpli például jól párosítható őrölt borssal, lilahagymával és fokhagymával. Reszeld a hagymát a zöldséghez, vagy ha újhagymát használsz, finomra vágva keverd a masszához. Zöldfűszerek közül választhatsz kakukkfüvet, metélőhagymát, petrezselymet vagy kaprot is, hogy még ízesebb legyen a végeredmény.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!