Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül az igazi szabolcsi lapcsánka

Így készül az igazi szabolcsi lapcsánka
hirdetés

Tippek a tökéletes tócsni elkészítéséhez:

Mindig nyers zöldséget használj!

Akár krumpliból, akár cukkiniből készíted, fontos, hogy a zöldséget nyersen reszeld le, majd jól nyomkodd ki belőle a nedvességet. Ezután add hozzá a tojást, fűszereket és egy kevés lisztet, és már kezdheted is a sütést.

Hatlapost készítettem dupla adagban, mert mindig villámgyorsan elfogy

Fűszerezés – ne félj a karakteres ízektől!

A krumpli például jól párosítható őrölt borssal, lilahagymával és fokhagymával. Reszeld a hagymát a zöldséghez, vagy ha újhagymát használsz, finomra vágva keverd a masszához. Zöldfűszerek közül választhatsz kakukkfüvet, metélőhagymát, petrezselymet vagy kaprot is, hogy még ízesebb legyen a végeredmény.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!