ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Nem lehet neki ellenállni, így készül az igazi mátrai borzaska

így készül az igazi mátrai borzaska
hirdetés

Elkészítése:

A 6 szelet karajt klopfoljunk ki. Sózzuk, borsozzuk. 3 db nagyobb krumplit reszeljünk le apróra. 1 db tojás, só, bors, fokhagymapor vagy fokhagyma és 3 ek. lisztet keverjünk össze. A lereszelt krumplit sózzuk be, majd nyomkodjuk ki a levét.

Adjuk hozzá a többi összetevőt is, nokedli sűrűségűnek kell lennie. A karaj szeleteket lisztezzük be és mártsuk bele a masszába. Közepes lángon olajban süssük ki arany barnára. Fokhagymás-kapros mártással isteni finom, reszelt sajttal tálaljuk.

Ajánló:

Mai egyszerű ebéd, lecsós csirkemáj recept, nagyon szeretjük

Íme a gyümölcsleves titka, amit a háziasszonyok 90%-a nem ismer

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!