Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül az igazi Lajcsi szelet, 3 réteg piskóta 2 réteg krém és a mennyei csokimáz a tetején

Egy igazán különleges és finom hagyományos sütemény receptjét hoztuk el most nektek, ami garantáltan ízleni fog az egész családnak.
hirdetés

Az alsó mézes lapot tegyük egy tálcára vagy deszkára, és kenjük meg egyenletesen a vaníliás krémmel. Erre helyezzük rá a következő mézes lapot, majd kenjük meg egyenletesen a puncsos krémmel. A tetejére mehet a harmadik mézes lap, és az egészet fedjük le folpackkal. A tetejére teszünk egy másik deszkát és a tésztát pár órára, de inkább egy egész éjszakára tegyük be a hűtőbe, hogy megpuhuljanak a lapok.

Ez is érdekelhet: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

Ha letelt a pihentetési idő, akkor készítsük el a sütemény tetejére a csokimázat. Ehhez a csokit darabokra kell törnünk, és vízgőz fölött olvasszuk össze az étolajjal. Vegyük elő a hűtőből a tésztát és egyenletesen vonjuk be a csokimázzal, majd tegyük vissza fél órára a hűtőbe, hogy megdermedjen a csoki. A süteményt forró vízbe mártott késsel szeletelhetjük, így nem törik a csoki a tetején.

Ha szeretnél olcsón vásárolni a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!

Ajánló:

Csinálj golyókat alufóliából és tedd be a mosógépbe, az eredmény magáért beszél!

Csak kevesen tudják, de erre való a mosógép harmadik rekesze!

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!