hirdetés
Így készül az igazi Lajcsi szelet, 3 réteg piskóta 2 réteg krém és a mennyei csokimáz a tetején
Egy igazán különleges és finom hagyományos sütemény receptjét hoztuk el most nektek, ami garantáltan ízleni fog az egész családnak. Ez a sütemény nemcsak nagyon finom, de látványos is, így bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet. Az elkészítése ugyan némi időt igényel, de a végeredmény garantáltan kárpótol mindenért. A vaníliás és puncsos krémek kombinációja, valamint a csokimáz a tetején igazán ellenállhatatlanná teszi ezt a mennyei süteményt. Lássuk, hogyan készül és mire lesz szükségünk hozzá!
Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
A tésztához:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 2 db tojás
- 2 ek méz
- 5 dkg vaj
- 2 mk szódabikarbóna
A vaníliás krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 0.5l tej
- 10 dkg porcukor
- 12.5 dkg vaj
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!