ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Így készül az igazi karfiolkrémleves, amiből az egész család kétszer szed

Így készül az igazi karfiolkrémleves
hirdetés

Így készül az igazi karfiolkrémleves, amiből az egész család kétszer szed

Fedezd fel ezt a könnyű és tápláló karfiolkrémleves receptet, amely tökéletes egy hideg téli napra, vagy akár egy ünnepi vacsora előételeként is hűsítő lehet. A leves alapját gondosan főzött karfiolrózsák adják, amelyeket gazdag és krémes, finoman fűszerezett lében tálalnak. A recept egyszerű, gyorsan elkészíthető és mindenkit lenyűgöz majd.

Ezek is érdekelhetnek:Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi

Hozzávalók:

  • 1 kis karfiol Só
  • 40 g vaj vagy margarin
  • 1 tojássárgája
  • 4 evőkanál tejföl
  • Fűszerek ízlés szerint
  • 1 közepes sárgarépa
  • Szerecsendió
  • 3 evőkanál finomliszt

A cikk folytatódik, kattintson a Hirdetés alatti Következő gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!