hirdetés
Így készül az igazi karfiolkrémleves, amiből az egész család kétszer szed
Fedezd fel ezt a könnyű és tápláló karfiolkrémleves receptet, amely tökéletes egy hideg téli napra, vagy akár egy ünnepi vacsora előételeként is hűsítő lehet. A leves alapját gondosan főzött karfiolrózsák adják, amelyeket gazdag és krémes, finoman fűszerezett lében tálalnak. A recept egyszerű, gyorsan elkészíthető és mindenkit lenyűgöz majd.
Ezek is érdekelhetnek:Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi
Hozzávalók:
- 1 kis karfiol Só
- 40 g vaj vagy margarin
- 1 tojássárgája
- 4 evőkanál tejföl
- Fűszerek ízlés szerint
- 1 közepes sárgarépa
- Szerecsendió
- 3 evőkanál finomliszt
A cikk folytatódik, kattintson a Hirdetés alatti Következő gombra!