ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Csak 4 hozzávaló, így készül a legfinomabb házi kenyér

így készül a legfinomabb házi kenyér
hirdetés

Elkészítése:

Az élesztő aktiválása:

Egy nagy keverőtálban keverjük össze a meleg vizet és a száraz élesztőt, majd hagyjuk állni 5-10 percig, vagy amíg az élesztő teljesen fel nem oldódik és habzani kezd.

Ajánló: Sztárszakács elárulta a titkot, hogyan nem szárad ki a rántott hús sütés közben

A tésztát elkészítése:

Adjuk hozzá a lisztet és a sót az élesztős keverékhez, majd fakanállal vagy kézzel addig kevergessük, amíg durva tészta állagot nem kapunk. Tegyük át a tésztát enyhén lisztezett tálcára és gyúrja körülbelül 8-10 percig, amíg sima és rugalmas nem lesz. Ha a tészta túl ragacsos, adjunk hozzá még egy kis lisztet, amíg tökéletes tészta állagot nem kapunk.

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!