hirdetés
Elkészítése:
Az élesztő aktiválása:
Egy nagy keverőtálban keverjük össze a meleg vizet és a száraz élesztőt, majd hagyjuk állni 5-10 percig, vagy amíg az élesztő teljesen fel nem oldódik és habzani kezd.
Ajánló: Sztárszakács elárulta a titkot, hogyan nem szárad ki a rántott hús sütés közben
A tésztát elkészítése:
Adjuk hozzá a lisztet és a sót az élesztős keverékhez, majd fakanállal vagy kézzel addig kevergessük, amíg durva tészta állagot nem kapunk. Tegyük át a tésztát enyhén lisztezett tálcára és gyúrja körülbelül 8-10 percig, amíg sima és rugalmas nem lesz. Ha a tészta túl ragacsos, adjunk hozzá még egy kis lisztet, amíg tökéletes tészta állagot nem kapunk.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!