Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Az osztrák háziasszonyok receptje, így készül a bécsi burgonyasaláta

így készül a bécsi burgonyasaláta
hirdetés

Egy darab krumplit meghagytam, szétnyomkodtam és azzal dúsítottam a mártást (van, aki 2 evőkanál keményítőt használ). Még melegen ráöntöttem a leforrázott hagymát a levével együtt, utána összekevertem a mustáros egyveleggel. Rászórtam egy kis metélő és salottahagymát is!

Tárkonnyal is finom, még pikánsabb lesz az íze. Jól átkevertem, hogy a leve krémes állagot öltsön. Hűtőbe tettem egy éjszakára összeérni, és ezzel tálaltam másnap a mangalica tarját. Mondanom sem kell, mindenki repetáért könyörgött.

Ez is érdekelhet: A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz

Sztárszakács elárulta a titkot, hogyan nem szárad ki a rántott hús sütés közben

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!