hirdetés
Ehhez mérten 50 gramm hideg vizet öntünk a porra, elkeverjük, és hagyjuk, hogy a zselatin megduzzadjon. A megduzzadt zselatint megolvasztjuk, majd robotgéppel alaposan belekeverjük a túrós masszába.
A kész, kikevert masszát minimum fél órára a hűtőbe tesszük. Hengereket sodrunk, zsírpapíros tálcára tesszük, és berakjuk a fagyasztóba kis időre.
Míg a túrós rudak a fagyasztóban hűsölnek, elkezdjük olvasztani a csokoládét.
Zsírpapírra kávéskanállal csíkokat húzunk, arra helyezzük majd a rudikat.
Egy széles szűrő lapáttal belemártjuk a rudikat a csokiba, és ráhelyezzük a csokicsíkokra. Már csak meg kell várni hogy megdermedjenek.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ez is érdekelhet: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka