Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Hordós dobálós uborka, egyszerű és finom roppanós

hirdetés

Elkészítés:

A hozzávalókat 10 liter hideg vízben összekeverjük, amíg a cukor és a só feloldódik. Beleöntjük a hordóba, és hozzáadjuk a zöldségeket. Ha kevés a lé, vízzel lehet pótolni. Jól összekeverjük, és ezt a műveletet három napig naponta egyszer megismételjük.

Mi 10 dkg szalicilt rakunk bele, ha nincs, akkor 1 csomag uborka tartósítót.

Balogh Erzsébet receptje és fotója.

Amerikai sütemény – Könnyen elkészíthető és nagyszerű ízű

Sajtkrémes bundában sült csirke, elképesztően finom lett

Forrás: ketkes

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!