ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Házi sztracsatella sütés nélkül! Nagyon jó sütike, imádom imádom és imádom

Házi sztracsatella sütés nélkül! Nagyon jó sütike, imádom imádom és imádom
hirdetés

A házi sztracsatella elkészítése:

Első körben a tojássárgákat, a búzadarát, a cukrot az 1 liter tejben felfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.

Ami nagyon jó hír, hogy még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzá. A tejszínt verjük kemény habbá, majd reszeljünk bele fél tábla étcsokit, óvatosan keverjük össze. Én mindig egyszerű étcsokit veszek bele, tökéletes megteszi.

Ezt olvastad már? Nagymamám módszere: Így tedd el a főtt kukoricát télire

Egy jénai tál aljára letesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab. Tetejére ráreszeljük a maradék fél tábla étcsokit.

Kiemelt: Megőrjít, annyira finom, fantasztikus sajtos kenyér recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!