Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ha beveted ezt a 3 egyszerű trükköt, soha többé nem fog jegesedni a fagyasztód!

Ha beveted ezt a 3 egyszerű trükköt, soha többé nem fog jegesedni a fagyasztód!
hirdetés

Sütőolaj

Ha nincs otthon szódabikarbóna, jó megoldás lehet az étolaj is, mert hatékony a jégképződés megakadályozására. Ehhez nem kell mást tenni mint csepegtessen néhány csepp olajat egy nedves ruhára, és törölje tisztára a fagyasztórekeszt.

Ajánlott: Így lesz varázslatos karácsonyi illat az otthonodban, mindenki kíváncsi lesz rá, hogy hogy csináltad

Glicerin

A gyors jégképződés megakadályozásának harmadik módja a glicerin használata. A fagyasztórekesz alapos átmosása után áztasson át egy ruhát glicerinnel, és törölje át a belső falat. A glicerin tulajdonsága az, hogy a fagyáspontja alacsonyabb, mint a vízé, ezáltal sokkal tovább tart, amíg a felületeken ismét jég képződik. Ha egy idő után mégis kialakul a jég, a vékony glicerinréteg miatt amit felvittünk a belső falára, sokkal könnyebb lesz eltávolítani amikor felolvadnak, mint korábban.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

3 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!