Elkészítés módja:
Verjük fel a tojásokat a cukorral, amíg a cukor jól fel nem oldódik. Adjuk hozzá az olajat és a joghurtot, majd keverjük bele a lisztet és a sütőport.
Osszuk az elegyet két egyenlő részre. Öntsük az egyik részt egy 25×35 cm-es kivajazott tepsibe, és süssük előmelegített sütőben 190 fokon körülbelül 10 percig.
Ezek is érdekelhetnek:Borsós, lecsós csirkemell ragu, nagyon finom
Ez idő alatt pároljuk meg a reszelt almát a cukorral, majd adjuk hozzá a búzadarát és a fahéjat. Vegyük ki a tepsit a sütőből, és egyenletesen oszlassuk el az almás tölteléket a majdnem kész tésztán, majd öntsük rá a második részt a tésztakeverékből.
Süssük, amíg a sütemény szép karamellizált színt nem kap. Szórjuk meg a süteményt porcukorral, hagyjuk kihűlni, vágjuk kockákra, és tálaljuk. Élvezze a finom csemegét, különösebb erőfeszítés nélkül!