ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Füstölt csülköt készítettem, addig csipegettük, hogy végül nem maradt a bablevesbe

hirdetés

Elkészítés:

A csülköt puhára főzzük a fokhagymával és a babérlevéllel. A krumplit és a hagymát cikkekre vágjuk, majd egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval és borssal, majd a tepsi közepére tesszük a puhára főzött csülköt.

A csülök köré rakjuk a szeletekre vágott és bevagdalt szalonnát.

Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten körülbelül egy órán át sütjük, időnként megforgatva a szalonnát.

    Tálaljuk csalamádéval vagy bármilyen savanyúsággal, ami remekül kiegészíti ezt az ínycsiklandó fogást.

    Amerikai sütemény – Könnyen elkészíthető és nagyszerű ízű

    Sajtkrémes bundában sült csirke, elképesztően finom lett

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!