hirdetés
Nyújtsd ki a tésztát kb. 1,5 cm vastagságúra, majd szaggasd ki pogácsaszaggatóval. Helyezd a pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire. Kend meg őket tojással, és szórd meg köménymaggal vagy szezámmaggal. Meleg helyen keleszd a pogácsákat, amíg a rétegek szépen látszani kezdenek.
Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra, és süsd a pogácsákat készre, amíg aranybarnák nem lesznek.
Hasznos Tipp:
Ha egyszerre nagyobb adagot készítesz, a pogácsák kiválóan fagyaszthatók! Csomagold őket tizesével, és tedd a fagyasztóba. Amikor megkívánod, a fagyasztott pogácsákat csak helyezd forró sütőbe, és süsd őket ropogósra!
Ez a nagyi csörögefánk receptje, amiért mindenki sorban fog állni