hirdetés
Elkészítés:
Főzd meg a spagettit sós vízben, ügyelve arra, hogy „al dente” legyen. Szűrd le és hagyd kissé kihűlni.
Vegyél egy szelet sajtot, helyezz rá egy szelet sonkát, majd újra egy szelet sajtot. Helyezz néhány szál spagettit a sajt közepére, és óvatosan tekerd fel. A kész tekercseket fektetsd egy kivajazott sütőtálba.
Keverd össze a tejfölt, tejszínt, sűrített paradicsomot, bazsalikomot és oregánót. Ízlés szerint sózd és borsozd.
Öntsd a mártást a spagetti-tekercsekre úgy, hogy mindenhol befedje őket. Szórd meg bőségesen reszelt mozzarellával a tetejét.
Előmelegített sütőben 180 °C-on süsd addig, amíg a sajt aranybarnára pirul (kb. 25-30 perc).
Forrás: Brunecz Ágnes
Narancsos-rozmaringos kacsa készül hagymás törtburgonyával