Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket
Minden családnak megvan a maga ősrégi fasírt receptje, ami nagyon bevált és szinte mindig ugyanaz a végeredmény. Van, aki fokhagymásan szereti, vannak akik paprikásan, míg megint mások az egyszerűbb ízvilágot preferálják vagy a friss, olaszos fűszerezést részesítik előnyben. Akárhogy is készíted, van egy bevált titkos fűszer, amelyet, ha hozzáadsz a darált húshoz, garantáltan új szintre emeli az ízeket.
Ezt olvastad már? Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri
A klasszikus fasírt elkészítéséhez nagyon egyszerűen mindössze néhány alapvető hozzávalóra van szükség. Az általunk választott már jól bevált darált húst keverjük össze, a finomra aprított lila hagymával, zúzott fokhagymával, tojással, valamint tejbe vagy vízbe áztatott zsemlével. Ezután sózzuk borsozzuk ízlés szerint, hogy végül elkészüljön az alap. Ha szeretnénk különlegesebbé tenni, hozzáadhatunk őrölt köményt, friss petrezselymet, cayenne borsot, vagy akár egy igazán egyedi fűszert is!
Ezt tedd a fasírtba és mennyei lesz végeredmény!
A cikk folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!