hirdetés
A tésztához:
- Tojás: 1 (nagy)
- Só: csipetnyi
- Vaníliás cukor: 8 g
- Cukor: 50 g (1/4 csésze)
- Tej: 2 evőkanál (30 ml)
- olvasztott vaj: 50 g (3 1/2 evőkanál)
- Sütőpor: 4 g (1 teáskanál)
- Liszt: 250 g (2 csésze)
Tálaláshoz:
- Porcukor
Elkészítése:
Az almás töltelék elkészítése: Egy serpenyőben közepes lángon olvasszunk fel 1 evőkanál vajat, majd adjunk hozzá 1 kockára vágott almát, 2 evőkanál cukrot és egy csipet fahéjat. Időnként megkeverve addig főzzük, amíg az alma megpuhul és kicsit karamellizálódik kb. 5-7 percet vesz igénybe. Vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!