Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez az almás sütemény egy igazi csoda, minden héten elkészítem

Ez az almás sütemény egy igazi csoda
hirdetés

A tésztához:

  • Tojás: 1 (nagy)
  • Só: csipetnyi
  • Vaníliás cukor: 8 g
  • Cukor: 50 g (1/4 csésze)
  • Tej: 2 evőkanál (30 ml)
  • olvasztott vaj: 50 g (3 1/2 evőkanál)
  • Sütőpor: 4 g (1 teáskanál)
  • Liszt: 250 g (2 csésze)

Tálaláshoz:

  • Porcukor

Elkészítése:

Az almás töltelék elkészítése: Egy serpenyőben közepes lángon olvasszunk fel 1 evőkanál vajat, majd adjunk hozzá 1 kockára vágott almát, 2 evőkanál cukrot és egy csipet fahéjat. Időnként megkeverve addig főzzük, amíg az alma megpuhul és kicsit karamellizálódik kb. 5-7 percet vesz igénybe. Vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni.

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!