Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a tökéletes resztelt máj titka: így bármikor meg tudnánk enni

hirdetés

Az elkészítés lépései

Friss alapanyag kiválasztása

A siker kulcsa a frissesség. Használj friss borjú-, sertés- vagy baromfimájat. Ha mégis marhamáj mellett döntesz, áztasd tejben legalább fél órán keresztül, hogy puhább legyen. Kerüld a fagyasztott májat, mert az olvasztás során elveszíti a nedvességét, és száraz, kemény lesz az étel.

Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus

A máj tisztítása

A májat alaposan tisztítsd meg a hártyáktól és erektől. Ehhez használj egy éles, hegyes végű kést. Ha nehezen boldogulsz a hártyákkal, merítsd a májat forró vízbe egy percre, hogy könnyebben le tudd szedni róla.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!