Ez a tökéletes resztelt máj titka: így bármikor meg tudnánk enni
A máj az egyik legértékesebb táplálékforrás, amely tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ráadásul rendkívül finom, ha megfelelően készítjük el. Sokan mégis tartanak tőle, mert előfordul, hogy a végeredmény kemény és rágós lesz. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készítsd el a resztelt májat, hogy mindig puha és ízletes legyen!
Ajánló: Nálunk elmaradhatatlan étel a hagymás sült vér – így készül
Mi is az a resztelt máj?
A „resztelt” szó a német rösten igéből származik, amely pirítást jelent. Ez a kulcs: a resztelt májat nem párolni kell, hanem gyorsan, magas hőfokon megpirítani. A megfelelő technika és néhány apró trükk segítségével kevesebb mint fél óra alatt elkészíthető ez a pörköltszerű étel, amely nemcsak finom, de nagyon laktató is.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!