ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Erdélyi háziasszonyok elárulták: Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka

Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka
hirdetés

Hozzávalók a roppanós házi kovászos uborkához:

  • 2.5 kg uborka
  • 2.5 l víz
  • 2 csokor kapor
  • 3 evőkanál só
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 szelet kenyér
  • 1 evőkanál bors 

Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

Elkészítés:

Alaposan moss el egy 5L-es befőttes üveget mosószerrel, öblítsd le, majd csepegtesd le. Ha teljesen kiszeretnéd sterilizálni, ami célszerű, tedd be a mikróba a legmagasabb fokozaton 2 percre, ezzel elkerülhető a korábbi étel utóíze.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!