Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a párizsi bundában sült sertéskaraj recept a család új kedvence

hirdetés

Elkészítés (20 perc):

A karajszeleteket tisztítsd meg, majd az inas részeket vágd be körülbelül 2 centiméterenként, hogy sütés közben ne ugorjanak össze. Ezután klopfold őket enyhén laposra, és mindkét oldalukat sózd, borsozd.

Egy tálban verd fel a tojásokat, majd adj hozzá egy csipet sót. Keverd bele a lisztet, és folyamatos keverés mellett add hozzá a tejet, hogy sima, csomómentes masszát kapj.

Forgasd meg a karajszeleteket lisztben, majd mártsd bele mindkét oldalukat a tojásos-lisztes masszába, ügyelve, hogy mindenhol egyenletesen fedje be.

Hevítsd fel az olajat körülbelül 170 °C-ra. Sütés közben ügyelj arra, hogy a húsokat aranybarnára süsd mindkét oldalon. Ez körülbelül 3-4 perc oldalanként, attól függően, hogy milyen vastagra klopfoltad a szeleteket.

Ez a nagyi csörögefánk receptje, amiért mindenki sorban fog állni

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!