Elkészítés (20 perc):
A karajszeleteket tisztítsd meg, majd az inas részeket vágd be körülbelül 2 centiméterenként, hogy sütés közben ne ugorjanak össze. Ezután klopfold őket enyhén laposra, és mindkét oldalukat sózd, borsozd.
Egy tálban verd fel a tojásokat, majd adj hozzá egy csipet sót. Keverd bele a lisztet, és folyamatos keverés mellett add hozzá a tejet, hogy sima, csomómentes masszát kapj.
Forgasd meg a karajszeleteket lisztben, majd mártsd bele mindkét oldalukat a tojásos-lisztes masszába, ügyelve, hogy mindenhol egyenletesen fedje be.
Hevítsd fel az olajat körülbelül 170 °C-ra. Sütés közben ügyelj arra, hogy a húsokat aranybarnára süsd mindkét oldalon. Ez körülbelül 3-4 perc oldalanként, attól függően, hogy milyen vastagra klopfoltad a szeleteket.
Ez a nagyi csörögefánk receptje, amiért mindenki sorban fog állni