Ez a növény egy elfeledett csodaszer, védi az egészségünket, de többek között fejfájás és a gyomorpanaszok enyhítésére is kiváló
A kaprot mindenki ismeri, s azt is sokan tudják, hogy ez az úgymond hétköznapi fűszernövény mennyi mindenre használható, milyen egészségjavító hatással bír. Már az ókori népek is előszeretettel használták, és még a Biblia is említést tesz róla. De azt is tudják, hogy az emberi egészségen kívül a konyhakertünket is karban tarthatja? Hogy hogyan? Íme némi útmutató, hogyan lehet védelmezője a kertünknek.
A kapor nemcsak a népi gyógyászat egyik legismertebb alapanyaga, de a konyhában is sokoldalúan használható. Számtalan ételt lehet vele ízesíteni. A kovászos uborka elmaradhatatlan alapanyaga, de a burgonyából készült ételeket is feldobja, és a tojással is jó páros alkotnak. És akkor a kaporszószról, tökfőzelékről még nem is beszéltünk.
A cikk folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!