hirdetés
Ez a legjobb gulyásleves recept, amit valaha készítettem
A gulyásleves, ami pirospaprikával, zöldségekkel, hússal és csipetkével készül, igazi magyar fogás, amit világszerte ismernek és szeretnek. A Magyarországra látogató turisták nemcsak a lenyűgöző tájak és építészeti csodák miatt jönnek, hanem azért is, hogy megkóstolják a híres magyar ételeket. A gulyásleves sokak bakancslistáján szerepel, és valószínűleg hazatérve is megpróbálják majd újra elkészíteni.
Hozzávalók:
- 60 dkg marhalábszár
- 25 dkg sárgarépa
- 5 dkg zsír
- 1 szelet zeller
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 2 teáskanál őrölt pirospaprika
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 1 teáskanál kömény
- 1 db babérlevél
- 40 dkg krumpli
- Őrölt bors, só
- 1 db tojás
- Liszt, só
- 25 dkg fehérrépa
- 1 szelet karalábé
- 1 csokor zellerzöld
- 60 dkg marhanyak
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!