ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Ez a kedvenc, omlós forgácsfánk receptem, gyakran készítem

hirdetés

Ez a kedvenc, omlós forgácsfánk receptem, gyakran készítem

A forgácsfánk vagy más néven csörögefán a régi idők hangulatát idézi, legalábbis nekem mindig a nagyszüleim jutnak róla eszembe. A háziasszonyok generációk óta szívesen készítik. A recept nem igényel különösebb cukrásztudást, így bárki könnyedén elkészítheti otthon is.

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 0,5 csomag sütőpor
  • Csipet szódabikarbóna
  • 5 dkg kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 10 dkg margarin (Ráma)
  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál rum
  • Csipet só

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!