Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a 10 legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

legfinomabb magyar etel
hirdetés

2. Húsleves

Minden húsleveshez kell hús és csont is. A klasszikus marhahúsleves is több testrészből készül, általában szegyből, lábszárból, bordából vagy lapockából, vegyesen. Ez egy nagyon kedvelt éttermi főétel, valamint egy mindennapi házias magyaros étel. A húson kívül általában tésztát, gyökérzöldséget és különféle fűszereket tartalmaz.

Mindig melegen tálaljuk, akár tápláló előételként, akár könnyű főételként is fogyasztható. Nem is csoda, hogy a külföldiek számára is egy közkedvelt étel, hiszen manapság egyre nagyobb kultúrája és divatja van a leveseknek.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

9 / 10

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!