Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a 10 legfinomabb magyar étel a külföldiek szerint

legfinomabb magyar etel
hirdetés

6. Csirkepaprikás

A magyar csirkepaprikás egy rusztikus pörkölt, amelyet nagy bográcsban, nyílt tűzön főztek. Hagyományosan csirkecombbal és csirke aprólékkal készítik, amit hagymával együtt dinsztelnek és sűrű, paprikás lében főznek puhára.

Létezik klasszikus pörkölt és olyan is amit liszttel és tejföllel sűrítenek, így még krémesebb mártást kapunk. A paprikás gyakori éttermi étel, de egy kiadós házias étel is egyaránt. Hagyományosan galuskával tálalják, de gyakran fogyasztják főtt krumplival, polentával esetleg frissen sült kenyérrel is.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

5 / 10

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!