hirdetés
Ettől lesz igazán ropogós a kovászos uborka – a legtöbben elrontják
A kovászos uborka igazi klasszikus, amit egyszerűen nem lehet megunni! Legyen szó sültek, szendvicsek mellé, vagy akár magában elmajszolva, ez az üdítő savanyúság minden formában megállja a helyét.
Minden családnak megvan a saját titkos receptje, de egy dolog biztos: a tökéletes, roppanós kovászos uborka elkészítése néhány alapvető szabály betartásával garantált. Ha követed ezeket a tippeket, a család és a barátok biztosan lopkodni fogják az üvegből!
1. Csak hibátlan uborkát válassz!
A jó kovászos uborka titka a tökéletes alapanyag. Csakis kemény, friss, fényes, sötétzöld uborkát használj – lehetőleg egyforma méretűeket, hogy egyenletesen érjenek be. Ha a héja enyhén szőrös, az egyáltalán nem baj!
A cikk folytatásért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!