hirdetés
A krémet osszuk el három lap között, majd helyezzük rá a negyedik lapot. A fehér csokoládét olvasszuk fel gőz felett, majd keverjünk hozzá 1 evőkanál étolajat. A felolvasztott fehér csokoládét egyenletesen kenjük el a sütemény tetején. Az étcsokoládét szintén olvasszuk fel, keverjünk hozzá 1 teáskanál étolajat, majd csorgassuk a fehér csokoládéra. Egy fogpiszkáló vagy vékony kés segítségével készítsünk mintákat a csokoládé tetején.
Az elkészült süteményt tegyük hűtőbe, hogy a krém és a csokoládémáz megdermedjen. Felszeletelve, kockákra vágva tálaljuk.
Ez a finom Eszterházy kocka biztosan nagy sikert arat majd minden édesszájú körében. Jó étvágyat hozzá!
Ez is érdekelhet: A citrommag 10 lenyűgöző előnye: apró kincs a táplálkozásban