Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Én már csak így készítem a burgonyalevest

Én már csak így készítem a burgonyalevest
hirdetés

Elkészítés:

Egy nagy lábasban közepes lángon forrósítsd fel az olívaolajat. Add hozzá az apróra vágott hagymát, és 3-4 perc alatt pirítsd meg, amíg áttetszővé nem válik.

Add hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsd még 1 percig, amíg illatos nem lesz.

Add hozzá a felkockázott burgonyát, majd öntsd rá a zöldségalaplevet.

Fűszerezd a levest Cajun fűszerkeverékkel, sóval és borssal, majd jól keverd el. Forrald fel a levest, majd csökkentsd a hőt, és főzd 15-20 percig, amíg a burgonya megpuhul.

Ha a burgonya megpuhult, keverd bele a tejszínt, hogy a leves selymesen krémes legyen.

Tálalás előtt szórd meg apróra vágott friss petrezselyemmel, és forrón kínáld.

Ettől az egy hozzávalótól lesz tökéletes a sült krumpli

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!