hirdetés
Emeld új szintre a krumplit – Ez a recept egy Debreceni luxusétteremből származik, mentsd el
Emeld új szintre a krumplit – Ez a recept egy Debreceni luxusétteremből származik, mentsd el: A vajas burgonya olyan élvezet, amely egyesíti a burgonya lágyságát a vaj gazdag ízével és az aromás fűszernövények aromáival. Ezt a módszert először Debrecenben láttam, vagyis próbáltam ki egy étteremben. Kicsit furának tűnt először a pincérnek, de mondtam neki, hogy addig innen nem mozdulok, amíg meg nem adják nekem a receptet, hát így sikerült hozzájutnom.
Ajánló: Most kell visszavágnod a muskátlit, így csináld!
Hozzávalók a krumplihoz:
- 1,5 kg burgonya (válasszon sütésre alkalmas burgonyát).
- 50 ml extra szűz olívaolaj.
- 6 gerezd fokhagyma apróra vágva.
- Friss kakukkfű, ízlés szerint.
- Friss petrezselyem, apróra vágva.
- 100 gramm jó minőségű vaj.
- Só csak elég.
- ízlés szerint reszelt parmezán
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!