Elkészítés:
Először alaposan megtisztítjuk a májat, és eltávolítjuk belőle a látható ereket.
Egy nagy, vastag aljú lábasban felolvasztjuk a libazsírt. Amikor a zsír forró, belehelyezzük a májat, és alacsony lángon tíz percig sütjük. Ezután megfordítjuk, és további tíz percig sütjük. Ezt követően lezárjuk a lángot.
Egy jénai tálat előkészítünk, majd a májat óvatosan kiszedjük a forró zsírból, és a tálba tesszük. Ráöntjük a maradék zsírt, és hagyjuk kihűlni. Amikor teljesen lehűlt, hűtőbe tesszük. Hidegen, friss kenyérrel és egy csipet sóval tálaljuk.
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
Amióta tudom, hogy mire jó a füge fogyasztása, naponta eszem
A nagymamám trükkje a konyharuhákkal, így varázsold te is újjá őket