Elkészítés:
Egy fej hagymát megdinszteltem, majd tettem rá 4 gerezd zúzott fokhagymát. Beletettem a darált husit, fehéredésig pirítottam, ezután ráöntöttem 2 üveg paradicsomszószt, és 2-3 dl meleg vizet. Ekkor fűszereztem ízlés szerint (só, bors, bazsalikom, majoranna, petrezselyem), és hagytam rotyogni addig, amíg kifőztem a tésztát. A végén a husira 3 különböző tömlős sajtot nyomtam, összekevertem, majd beleöntöttem a tésztát is. Darált húsból annyit tegyél bele, amennyit gondolsz, én 1 kilóból csináltam, a tésztát pedig szemre mértem. Ízlés szerint lehet bele chilit is tenni.
Forrás: bidista
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik