Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Egy kis tésztasaláta recept, ebben a hőségben, csak ilyen egyszerű ételeket készítünk

hirdetés

Elkészítés:

Forraljunk fel egy nagy fazék sós vizet. Adjuk hozzá a tésztát és főzzük a csomagoláson található utasítás szerint, amíg al dente nem lesz. Szűrjük le a tésztát, és hagyjuk teljesen kihűlni.

Az uborkát mossuk meg, majd vágjuk apró kockákra. A paprikát mossuk meg, magozzuk ki, és szintén vágjuk apró kockákra. A paradicsomot mossuk meg és kockázzuk fel. A lila hagymát hámozzuk meg és vágjuk apróra. A sonkát és a sajtot vágjuk kis kockákra.

Egy tálban keverjük össze a tejfölt és a majonézt. Ízesítsük sóval ízlés szerint. Ha szeretnénk, adjunk hozzá egy teáskanál mustárt, hogy még különlegesebb legyen az íze.

Egy nagy tálban keverjük össze a kihűlt tésztát, az apróra vágott zöldségeket, sonkát és sajtot.

Adjuk hozzá az öntetet, és alaposan keverjük össze, hogy minden hozzávaló jól elkeveredjen.

Tálalás előtt hűtsük a salátát legalább egy órára a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss petrezselyemmel vagy snidlinggel is díszíthetjük tálalás előtt.

    Ez a tésztasaláta remek választás lehet önálló ételként vagy köretként is. Jó étvágyat!

    Finom puha lángos recept, ha kettéhajtod sem reped meg

    Meggyes pudingos szelet recept, nálunk nagy favorit lett

    Forrás: bidista

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!