ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis hagymás karaj recept, a család nagy kedvence

hirdetés

Egy kis hagymás karaj recept, a család nagy kedvence

Ez a hagymás karaj recept rendkívül egyszerű és nagyszerű. A hús vajpuha, zamatos marad, és gyorsan elkészül. Frissen forrón tálalva kiváló, de hidegen is tökéletesen tunkolható. Próbáld ki ezt a receptet, és élvezd a hagyományos magyar ízeket!

Hozzávalók

  • Karajszeletek
  • Liszt (a hús lisztbe forgatásához)
  • Kevés zsír (sütéshez)
  • Hagymák (bőségesen, ízlés szerint)
  • Fokhagyma (ízlés szerint)
  • Fűszerpaprika
  • Víz
  • Só, bors (ízlés szerint)
  • Krumpli (a krumplipüréhez)
  • Tej és vaj (a krumplipüréhez)

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!