hirdetés
Elkészítés:
Keverjük össze a darált kekszet, porcukrot, Ráma margarint, vaníliás cukrot és egy kevés tejet. Gyúrjuk össze az egészet, amíg homogén masszát kapunk. Osszuk a masszát két egyenlő részre.
Az egyik felébe tegyünk piros ételfestéket és keverjük hozzá a csokidarával (ezek lesznek a magok). A másik felébe keverjük bele a zöld ételfestéket és a rumaromát. Mindkét masszából formázzunk 6-6 gombócot.
A zöld masszát lapítsuk szét a tenyerünkön, és borítsuk be vele a piros gombócokat.
Helyezzük a kész gombócokat 1-2 órára a hűtőbe. Hűtés után vágjuk félbe, majd negyedbe, végül a negyedeket ismét félbe, hogy görögdinnye szelet formát kapjunk.
Ezzel a látványos és finom édességgel biztosan elkápráztatod a vendégeidet! Jó étvágyat!
Éva Tumpek konyhájából!