Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Egészséges házi készítésű mustár recept, ami garantált siker

házi mustár recept
hirdetés

Elkészítés

Ezt egy éjszaka áztattam. Jól magába szívja a levet a mag. Aztán még 2 napra annyi vízben áztattam ami ellepi. Egy magas falú edénybe öntjük a leszűrt magot.

Botmixerrel elkezdjük pépesíteni és kis apránként öntjük vissza az áztató levet.

Később teszünk bele:

  • 1 kanál mézet
  • egy kis kanál fehérborsot

Addig mixeljük amíg pépes nem lesz teljesen.

Mehet az üvegbe és kész. Hűtőben tároljuk.

Ízlés szerint lehet borsosabbra készíteni. A színén változtathatunk egy kevés kurkumával.

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!