hirdetés
Elkészítés:
A darált húst ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.Keverjük hozzá a reszelt sajtot, majd alaposan dolgozzuk össze a masszát. A masszából formázzunk kisebb gombócokat. A gombócokat helyezzük nejlon vagy folpack közé, és óvatosan lapítsuk le őket húspogácsává. A húspogácsákat először forgassuk lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába. Egy serpenyőben melegítsünk fel bőséges mennyiségű étolajat. A bepanírozott húspogácsákat süssük aranybarnára mindkét oldalukon, majd papírtörlőn csepegtessük le.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás: ketkes
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik